Hjem

Velkommen til Berlin Apartment

«Berlinapartment» er en fin ferieleilighet i Barnimstrasse, der hvor bydelene Friedrichshein, Prenzlauer Berg og Mitte møtes. Her har du nærhet til det historiske sentrum med de beste atraksjonene, til det yrende livet ved Alexanderplatz, senteret i tidligere Østberlin, og til de utallige «coole» og trivelige cafeene og boutikkene i Mitte og Prenzlauer Berg.

Mye av Østberlins urbane utforming er preget av de såkalte Plattenbaus som kan sees over hele byen. Boligene er sannert og opppusset etter gjenforeningen. Leiligheten ligger i en slikt, sentrums-nært «Plattenbau»

Lounge Main Berlin Apartment Lounge TV Tower Berlin Apartment Living Space Berlin Apartment Kitchen Berlin Apartment Kitchen Detail Berlin Apartment Bathroom Berlin Apartment Main Bedroom Bedroom Berlin Apartment Twin Room Berlin Apartment

Her får du sjansen til å bo som lokalbefolkningen, i en by som oser av historie, tragisk som oppbyggende. Du føler deg fort som «ein Berliner»; går i matbutikken 50 meter borti gata, tar trikken eller bussen på holdeplassen like ved og sier «Guten Tag» til naboene i oppgangen. Du lærer Berlin å kjenne på en helt annen måte enn om du bor på et hotell, eller som du får beskrevet i guidebøkene.

Byens beste turistside finnes på www.visitberlin.de. Også Lonely Planet har gode forslag.
Info om buss, trikk og bane finner du på www.bvg.de og mer enn 200 museer, minnesteder, slott og severdigheter finnes på Museumsportalen.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestFacebooktwittergoogle_pluspinterest